Macun-med-za-potenciju

MACUN MED ZA POTENCIJU

Med za potenciju je jedan od najboljih i najtraženijih proizvoda za potenciju. On spada u grupu biljni ili prirodni lekovi za potenciju. Macun med je na našem tržištu prisutan desetak godina i doživeo je veliku ekspanziju. Mnoštvo zadovoljnih korisnika svedoči njegovoj efikasnosti i kvalitetu. O kvalitetu i delotvornosti svedoči i činjenica da se on radi po recepturi staroj više stotina godina. Prvi put je napravljen u Turskoj, na sultanovom dvoru. Otuda i naziv Turski med za potenciju. 

Med za potenciju – sastav

Med je napravljen od pažljivo biranog bilja sjedinjenog sa cvetnim medom. U njegov sastav ulaze: cvetni med, glukozni sirup, sirup crnog duda, ekstrakt biljke epimedium, mahuna rogača u prahu, ovas u prahu, koren đumbira u prahu, Rizom Galange u prahu, cimet u prahu, koren Make u prahu, koren američkog Žen-šena, list koprive, koren sibirskog Žen-šena u prahu, suvi ekstrakt lista Ginka, suvi ekstrakt korena azijskog Žen-šena, seme bundeve u prahu, Seme Kole u prahu, matični mleč. Ovakva kombinacija omogućava da biljke u svojoj sinergiji daju maksimalno dejstvo. Macun med za potenciju omogućava da doživite vrhunski užitak. Daje jaku erekciju u trenutku kada Vam to treba. To znači da nećete doživeti neprijatnost od neplanirane rekcije. Erekcija će biti jaka samo u trenutku kada postoji seksualna stimulacija.

Turski med – dejstvo

Ovaj med za potenciju ima trenutno dejstvo. Uzima se neposredno pre planiranog polnog odnosa. Najbolje je med uzeti 30-60 minuta pre odnosa. Preporučena količina je 1 ravna kafena kašičica ili jedna kesica. Turski med ima najbolji efekat ako se otopi u ustima i popije sa malo vode. Dejstvo mu traje do 24sata, i u ovom periodu možete imati više seksualnih odnosa bez uzimanja dodatne količine meda. Macun med  ne treba uzimati svakodnevno jer ima produženo dejstvo. Preporučuje se konzumiranje najviše 3 puta nedeljno.

Med za potenciju u borbi protiv slabe erekcije

Činjenica je da čak 40% muškaraca dobi 40+ godina ima problem sa potencijom. Ta starosna granica se lagano spušta. Na to utiču mnogi faktori. Na faktore poput genetske predispozicije, različitih oboljenja, lekova koji se unose kao redovna terapija, hiruških zahvata i slično, ne može se uticati. Takvim osobama se predlaže upotreba pomoćnih sredstava kao što je Macun med.

Sa druge strane na slabu erekciju utiču i faktori na koje možete uticati. Tu spadaju: nezdrava i neredovna ishrana, nedovoljno fizičke aktivnosti, stres, prekomerno konzumiranje alkohola i psihoaktivnih supstanci i slično. Uvođenjem zdravog načina života prilično se može unaprediti  seksualni život pojedinca. Ali, to je nešto što upravo Vi morate uraditi.

Upravo zbog nedovoljno satisfakcije da promene kompletan način života, muškarci se odlučiju na konzumiranje različitih preparata za potenciju. U tom slučaju, mi savetujemo da koristite proverena i bezbedna sredstva za potenciju. Naša preporuka je Macun med.

Med za potenciju i odlaganje ejakulacije

Pored toga što Macun Turski med rešava problem slabe erkcije, on ima dejstvo i na preranu ejakulaciju. Veliki broj muškaraca pati  upravo od ovog problema. Zapravo, kod ovih muškaraca postoji nemogućnost uživanja u dugom intimnom odnosu. Kod njih dolazi do vrhunca nakon par minuta nakon seksualne aktivnosti. Ovo može biti frustrirajuće ne samo za muškarca koji ima ovaj problem, već i za partnera. Upravo iz tog razloga predlažemo Macun med. On omogućava da sami utičete na odlaganje završnice. Zapravo, ovaj Turski med produžava odnos i edlaže ejakulaciju. On će Vam omogućiti da uživate u dugom intimnom odnosu sa voljenom osobom. 

Med za potenciju – Turski med – Macun med -za nezaboravno seksualno iskustvo

Poručite naš med za potenciju i uživajte u nezaboravnom seksualnom iskustvu. Unapredite kvalitet vašeg intimnog života. Turski med će rasplamsati vaša mladalačka čula i omogućiće vam da povratite tinejdžersku erekciju. Prisetite se strasti koja je karakterisala vašu mladost. Macun med će vam pružiti i dodatnu izdržljivost i vratiće vam samopouzdanje. Bez bojazni od neuspeha u krevetu, krenite u novo poglavlje svog seksualnog života.

Macun med za potenciju – jedini pravi!

Scroll to Top